Прикарпатець викрав у сусіда металеві вироби


Житель міста Бохелова обікрав обійстя неподалік свого дому.

До чергової частини Долинського відділення поліції із заявою звернувся 66-річний житель Болехова. Чоловік повідомив, що невідома особа, з території належного йому будинку, викрала металеві вироби, зокрема хвіртку, бідон ємкістю 20 літрів, відра в кількості 10 штук та бляху, інформує прес-служба нацполіції в області.

На місце виклику негайно прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські провели ряд першочергових пошукових заходів, завдяки яким вдалося встановити особу зловмисника. З’ясувалося, що крадіжку вчинив 27-річний місцевий житель, який вже раніше притягався до кримінальної відповідальності.

У скоєному злочині молодий чоловік зізнався та пояснив, що крадіжку вчинив тому, що не мав коштів для прожиття. Викрадене майно він встиг продати, але його вилучено правоохоронцями та повернуто власнику.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.