Прикарпатець викрав у товариша мобільник та кредитку


Працівники місцевого відділу поліції встановили особу зловмисника, причетного до викрадення мобільного телефону та кредитної карти.

Потерпілий 31-річний житель міста, звернувся до правоохоронців із заявою про крадіжку. Він повідомив, що 21 грудня після гостин в свого товариша виявив відсутність кредитної карти та мобільного телефону, інформує прес-служба нацполіції в області.

Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи було встановлено, що до скоєння крадіжки причетний 30-річний франківчанин. У поліцейському відділі чоловік розповів, що напередодні до нього в гості прийшов товариш. Коли вони випили, потерпілий заснув, а зловмисник витягнув з куртки заявника мобільний телефон та кредитну карту вийшов з квартири. Відразу пішов до найближчого банкомату, та зняв кошти в сумі 3700 гривень, які витратив на спиртне.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Скоєння такого правопорушення карається позбавлення волі на строк від трьох до шести років.