Прикарпатець викрав з території фірми два електродвигуна


На вихідних працівники Коломийського відділу поліції оперативно затримали 22-річного жителя району за підозрою у вчиненні крадіжки.

В ході проведення слідчих дій було встановлено, що в ніч на 1 червня зловмисник проник на територію однієї із приватних фірм, звідки шляхом розбиття навісних замків із складського приміщення викрав два трьохфазних електродвигуна.

Після того, викрадене перекинув через огорожу та намагався втекти, але вчасно був затриманий правоохоронцями.

У скоєному лиходій зізнався та повідомив, що на злочин пішов через скрутне матеріальне становище. Поцуплене мав на меті продати.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі оголошено підозру у скоєнні злочину та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – домашній арешт. Правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до скоєння інших злочинів.

За цим фактом слідчими розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.