Прикарпатець вирішив безкоштовно затаритись на свята


До поліції повідомили про затримання магазинного крадія, який, набравши продуктів харчування, а також засобів гігієни на суму в кілька сотень гривень, намагався вийти з магазину, не заплативши.

Виїздом на місце події правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний місцевий мешканець, який уже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів.

Зі слів працівниці супермаркету стало відомо, що чоловік зайшов до магазину, деякий час вивчав асортимент продукції, а потім, коли поруч не було людей, почав потрібний йому товар складати в сумку.

Починаючи від петрушки він взяв горілку, соуси, рис, чай, рулет, кетчуп, капусту, помідори, гриби, гранатовий сік, а також дві упаковки зубної пасти, та дезодорант і непомітно попрямував до виходу, де його затримали працівники охорони, які відразу викликали поліцію. Викрадене у зловмисника вилучено та повернуто законному власникові на зберігання.

Працівниками слідства розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області