Прикарпатець "вирішив" конфлікт дерев'яною штахетою


Ним виявився 20-річний житель одного із сіл Надвірнянського району. Під час суперечки зловмисник спричинив потерпілому тілесні ушкодження. За подібні дії чоловіку загрожує до двох років ув’язнення.

До районного відділу міліції повідомили із медичного закладу про поступлення на лікування 27-річного чоловіка, у якого діагностували численні тілесні ушкодження – політравму, інформує Бліц-Інфо з посиланням на прес-службу обласної міліції.

У ході слідчих дій було встановлено, що в одному із сіл Надвірнянського району, біля нічного закладу, між двома чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Один із них - потерпілий, рухаючись на мотоциклі, - відчув удар дерев’яною штахетою. Внаслідок чого мотоцикліст допустив перекидання та падіння, що призвело до травмування водія.

Очевидці події негайно викликали «швидку допомогу».

Слідчим підрозділом розпочато кримінальне провадження передбачене ч. 1 ст. 128 «Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років.