Прикарпатець заплатить понад 120 000 гривень за те, що займався ігровим бізнесом


Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 3 ст. 28 («Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією»), ч. 1 ст. 203-2 («Зайняття гральним бізнесом»)Кримінального кодексу України, щодо одного з членів організованої групи.
Нагадаємо, що троє мешканців Івано-Франківської області та один мешканець Чернівецької області у 2016 році відкрили в місті Снятин заклад для азартних ігор. У рамках кримінального провадження у вказаному приміщенні було проведено обшук, під час якого вилучено всю комп’ютерну техніку. Одного з членів організованої групи оголошено в розшук. Про це іформує прес-служба прокуратури в області.
 
Крім цього, щодо ще двох скеровано до суду обвинувальні акти.
На даний час вироком суду одну особу з числа членів організованої групи визнано винною у вказаному кримінальному правопорушенні та призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 7500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 127 500 грн.