Прикарпатець заступився за незнайому жінку і отримав удар ножем


Поліція за «гарячими слідами» затримала підозрюваного у хуліганстві та заподіянні тілесних ушкоджень

Вчора, близько 19 години, в міському парку в Надвірній трапилась суперечка та бійка між двома чоловіками, у ході якої один із них завдав предметом, схожим на ніж, удар потерпілому в ділянку плеча. Пораненого чоловіка доправили до лікувального закладу. Зловмисника затримали.

Після отримання повідомлення про інцидент, на місце події прибули поліцейські, які в ході першочергових слідчих дій з’ясували, що 45-річний мешканець Надвірної в міському парку вчинив конфлікт зі своєю співжителькою і почав їй погрожувати. Перелякана жінка попросила захисту в перехожого, який у подальшому втрутився в сварку. Будучи добряче напідпитку, зловмисник витягнув предмет, схожий на розкладний ніж, і наніс ним потерпілому ножове поранення в ділянку плеча, після чого втік з місця події.

Побачивши, що трапилось, жінка зателефонувала до поліції та медичної служби. Лікарі діагностували в потерпілого тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани задньої поверхні верхньої третини лівого плеча.

Кривдника за декілька хвилин було затримано неподалік скоєння місця злочину. Наразі хулігана затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисникові буде оголошено про підозру у вчиненні злочину, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст.296 (хуліганство). Триває слідство, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.