Прикарпатська поліція оголосила конкурс на заміщення посад державної служби


Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби, а саме: провідного спеціаліста відділу комплектування та проходження служби управління кадрового забезпечення.

Основні вимоги до кандидатів:

  • Громадянство України, вища освіта освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого бакалавра, бакалавра;
  • Без вимог до стажу;
  • Знання законодавчих та нормативно-правових актів, що стосуються правоохоронної діяльності та державної служби, вміння використовувати комп’ютерне обладнання, офісну техніку та мережеве обладнання на високому рівні;
  • Вільне володіння державною мовою.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання:

  • копія паспорта громадянина України,
  • копії документів про освіту (нотаріально завірені);
  •  письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком 2), до якої додається резюме у довільній формі, письмова заява, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копія довідки встановленої форми про результати такої перевірки, заповнена особова картка встановленого зразка;
  • декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, оригінал посвідчення атестації щодо володіння державною мовою та резюме у довільній формі.

Документи приймають до 12 жовтня 2018 року, за адресою: 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 15, у робочі дні з 09:00 до 17:00.

Додаткову інформацію щодо проведення конкурсу, функціональних обов’язків по посаді, розміру та умов оплати праці, можна отримати за тел. (0342) 79-01-86 (внутрішній 11-86).

Управління кадрового забезпечення ГУНП в Івано-Франківській області