Прикарпатська школа відзначила 60-ліття


На шкільному подвір’ї, де зібралися учні, вчителі, батьки та жителі села відбулися урочистості з нагоди ювілею.

Галина Карп,  яка очолює департамент фінансів облдержадміністрації, привітала присутніх від імені голови Івано-Франківської ОДА Михайла Вишиванюка та вручила Почесні грамоти директору Комарівськької ЗОШ І-ІІІ ст. Любові Гордійчук і вчителю математики Галині Івасів.

Комарівська школа, за показниками у першій п’ятірці найкращих навчальних закладів району. Випускниками Комарівської школи  є 17 священиків та чимало відомих і поважних особистостей. Зокрема голова райдержадміністрації Григорій Івасишин, голова Івано-Франківського окружного адміністративного суду Петро Черепій, начальник Прикарпатської філії Національної академії внутрішніх справ України Мирослав Бучко, професор, декан філологічного факультету Львівського університету ім. І.Франка Тарас Салига, суддя міжнародної категорії, викладач Івано-Франківського коледжу фізвиховання Володимир Мельничук, протоієрей  Іван Шевчук, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії і методики фізичного виховання і спорту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Інна Ткачівська.

Голова Галицької райдержадміністрації Григорій Івасишин з особливою приємністю згадує навчання в стінах рідної школи.

«Сьогодні робота органів державної влади та місцевого самоврядування спрямована на те, щоб в районі та, зокрема в Комарові, створити всі належні умови для здобуття дітьми якісної освіти, адже саме в школі діти отримують фундамент для дорослого життя», - зазначив керівник району у вітальному слові.