Прикарпатська співачка організовує концерт для допомоги онкохворим діткам


Творчий вечір співачки Оксани Сливки має благодійну мету - зібрані кошти будуть спрямовані на лікування онкохворих дітей Івано-Франківська.

Нещодавно співачка Оксана Сливка разом з священиками відвідала відідлення дитячної онкогематології ОДКЛ. Її вразили хворі діти й Оксана вирішила допомогти дітям. Вирішила організувати благодійний концерт, гроші з якого спрямувати хворим.

Мистецький захід відбувається з благословення Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківського УГКЦ Кир Володимира (Війтишина). За підтримки Івано-Франківської обласної державної адміністрації та міського голови Руслана Марцінківа.

У концерті візьмуть участь: гурт «П'ятий океан», Віктор Барчук, школа розвитку сучасного мистецтва та продюсерський центр «STAR TEAM», колектив естрадно-спортивного танцю «Нове покоління», ансамбль сучасного танцю «Медитація», танцювальна школа «Maasai Dance School». 

Відділення онкогематології Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні представило список з необхідними потребами, що включає як медичне приладдя для лікування онкохворих дітей так і матеріальні засоби для покращення побутової ситуації у відділенні.

Над потребами із списку уже працюють та допомагають спонсори, також зібрані кошти із концерту будуть використані на дані потреби. Ведуться переговори із українськими благодійниками США за можливість придбання приладу Infusomat fmS. Можлива допомога конкретній дитині.