Прикарпатські бізнесвумен зустрілися з найуспішнішою жінкою Польщі


Сьогодні, 13 квітня в бізнес вумен Прикарпаття зустрілися з найбагатшою жінкою Польщі Домінікою Кульчик.

На форумі зібралися багато представниць бізнесу та економіки Франківщини, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Перш за все Домініка Кульчик подякувала за теплий прийом. Опісля розповіла чому так любить Україну. За словами Кульчик, цю любов до нашої держави їй прищепив батько.

Фонд Кульчика активно допомагає воїнам АТО та сім'ям загиблих. Тож присутнім показали відеоролик про роботу фонду в Україні.

Опісля всі присутні змогли задати Домініці Кульчик запитання які їх цікавлять. Зокрема гостювали запитували чому вона допомагає саме Україні і які напрямки допомоги є. Як пояснила Домініка ця симпатіями є генетична.

"Мій батько допомагав Україні, адже бачив наше спільне майбутнє і поважав волю українців. Я виховувалась з цими переконаннями. Тато хотів щоб Україна була сильною та економічно незалежною. І коли батька нестало ми з братом вирішили продовжувати його справу", - пояснює Домініка.

Що ж стосується втілених проектів, то фундація залучила багато поляків до допомоги Україні.

"Ми збирали гроші для літніх людей і для дітей. Зокрема вчора в Івано-Франківську на благодійному аукціоні ми зібрали 110 тисяч гривень на допомогу паліативному центру"- каже гостя.

Варто зауважити, що ці гроші підуть на закупівлю автомобіля для паліативного центру.

На завершення зустрічі всі присутні домовились про співпрацю з благодійною фундацією Кульчика у реалізації різноманітних доброчинних проектів на Прикарпатті.

Також сьогодні Домініка Кульчик зустрінеться з представниками церкви та благодійниками.