Прикарпатські депутати допомогли бійцям АТО на більш ніж півмільйона гривень


За минулий місяць транспорт від Івано-Франківської облради чотири рази їздив на схід з допомогою для вояків АТО. Зокрема, до 128 мукачівської бригади, де служить багато прикарпатців.

Про це сьогодні під час прес-конференції розповів очільник Івано-Франківської облради Василь Скрипничук, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

«За січень наш транспорт разом із голова деяких РДА був у Дебальцево чотири рази. Там мукачівська бригада, де служать наші хлопці, що раніше були в 5 батальйоні. Ми взяти таке негласне шефство над цією бригадою. Вони вже мають до 15 генераторів, які ми їм відправили. А також одяг, валянки, шапки, рукавиці, продукти, дрова. Загалом, все, що їм потрібно», - зауважив голова облради.

Василь Скрипничук зазначив, що хлопці їм телефонують і кажуть, що ситуація зараз напружена, тож допомога актуальна. Щодо коштів, то на допомогу воякам в кінці року було знято 150 тисяч з депутатського фонду. Також, за словами Скрипничука, за минулий рік «з депутатських кишень на допомогу бійцям пішло більше півмільйона гривень».