Прикарпатські депутати віддали під розробку родовища глини 11 гектарів землі


3 липня під час другого пленарного засідання 37-ї сесії Івано-Франківської обласної ради депутати розглядали проект рішення "Про надання товариству з обмеженою відповідальністю "Франківськтехнобуд" гірничого відводу для розробки Довжківського родовища суглинків.

У проекті рішення облрада вирішила надати підприємвсту гірничий відвід площею 10,6 га для розробки Довжківського родовища, яке розташоване на південь від села Довжка Калуського району, пише ГК

Варто зазначити, що друге пленарне засідання облради відзначилось оперативністю. Депутати багато рішень приймали без обговорення. Так було і цього разу. Голова облради Василь Скрипничук поставив рішення на голосування.

Уже під час підрахунку голосів до мікрофону підійшов депутат Степан Пушик. "Я би просив, аби при таких питаннях нас трохи вводили в курс справи. Інколи ми можемо так проголосувати, як не хоче того громада села",  - засумнівався Пушик. Проте голоси уже підрахували і 58 депутатів проголосували "за", тим самим даючи старт розробки родовища.