Прикарпатські депутати вже хочуть висловити недовіру заступниці голови облради Галабалі


Депутат обласної ради Василь Скрипничук подав звернення до голови облради через виступ на одному із каналів заступниці голови Ольги Галабали.

Скрипничук зауважив, що їхня колега звинуватила депутатів минулого скликання у корупції та дерибані, під час прямого ефіру на одному із каналів. При цьому, не подаючи ніяких конкретних фактів. Тож якщо вона не вибачиться, то депутати будуть готові голосувати за висловлення їй недовіри на наступній сесії. Цей запит підтримали 66 депутатів, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

На це Ольга Галабала запропонувала під час наступної сесії прийняти рішення, що на Прикарпатті взагалі немає корупції. У відповідь Олександр Сич поцікавився на чому має грунтуватись таке рішення. Окрім того, каже очільник облради, повноваження обласної ради не передбачають такого механізму вирішення питання. 

Водночас, Сич попросив представників правоохоронних органів взяти ці заяви до уваги та подати відповідні дані, щоб депутати зрозуміли як мають голосувати. Мовляв, чи була корупція чи ні.

"Якщо є факти зловживання та корупції, то звертайтесь до правоохоронців. Якщо їх немає, то не варто робити голосні заяви і обливати звинуваченнями своїх колег. Люди чекають від нас продуктивної роботи, а не популізму", - звернувся до обранців Сич.

Нагадаємо вчора на засіданні президії облради бурхливу дискусію викликала "Програма охорони навколишнього середовища".