Прикарпатські фірми кличуть на міжнародний сільськогосподарський ярмарок у Сербії


15-21 травня 2018 р. у м. Новий Сад, Республіка Сербія, відбудеться 85 Міжнародний сільськогосподарський ярмарок.

Найзначніші сегменти ярмарку – Виставка сільгосптехніки; Національна виставка тваринництва; Виставка органічних продуктів та продуктів з географічним зазначенням; Міжнародні ділові зустрічі; колективні виставки країн-учасниць; оцінка якості продукції та послуг; бізнесові зібрання, презентації, майстерні, супровідні програми, йдеться на сайті міста.

Минулого року на ярмарок завітало 140 000 відвідувачів. Було 1500 експонентів з 60 країн, учасники мали чудові результати прямого продажу, укладено численні договори. Одна з особливостей ярмарку – велика кількість офіційних візитів з усього світу, активна ділова та дипломатична діяльність з супроводом економічних делегацій, та інформаційне висвітлення з боку більше тисячі акредитованих журналістів.

Для збільшення представництва, презентації аграрного потенціалу та компаній агросектору України, які зацікавлені знайти нових партнерів, завоювати нові ринки у міжнародному експорті в країнах Європи запрошуємо до участі.

Крім індивідуальної участі компаній, для України пропонується колективна виставка, створення національного стенду або стенду українських областей за участі компаній, галузевого міністерства та державних інституцій, бізнес асоціацій, що надає можливість представити не тільки аграрний компонент, а й економічний, туристичний потенціали, культурну спадщину і подібне. Країнам з колективною виставкою надаються спецпропозиції, зокрема статус «Країна-партнер», що має свої переваги.

З питань участі звертатись на електронну пошту ukrsrbchamber@gmail.com

Контактний телефон представника президента палати в Україні +380 97 3183479.