Прикарпатські оперативники СБУ виявили на Луганщині більше 300 ящиків сигаретних заготовок


Вчора, 24 листопада, міжвідомчою групою, до якої увійшли оперативні співробітники СБУ з Прикарпаття та оперативники Луганського прикордонного загону, було виявлено складське приміщення для накопичення товарів. Воно знаходилося за 600 метрів від лінії держрубежу в с. Зоринівка Міловського району.

У ході огляду співробітниками СБУ та прикордонниками Луганського загону на складі було виявлено 256 ящиків із заготовками для виготовлення пачок для сигарет марки «More», «LD», «Bond» російського виробництва, 56 ящиків з фільтрами до сигарет, 11 бабін для виготовлення гільз до сигарет, 18 бабін для виготовлення пачок для сигарет. Як з'ясувалося, це приміщення орендує одне з приватних підприємств, що зареєстроване в Російській Федерації. 

«Як я вже неодноразово говорив, ми почали боротися з контрабандою не тільки на лінії розмежування, а й у прикордонних районах. Результати не дали на себе довго чекати. Було викрито одну з найбільших мереж контрабанди за останній час. За приблизними підрахунками, це 4 фури із заготовками під сигарети. Запевняю, що це лише тільки початок», – наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.