Прикарпатські підприємства запрошують на ярмарок до Польщі


До Івано-Франківської обласної ради надійшло запрошення від Маршалка Підкарпатського воєводства (Польща) із пропозицією до суб'єктів підприємництва, котрі працюють на території області, взяти участь у Міжнародному ярмарку продуктів харчування високої якості.

Ярмарок "Екогали" зосереджує увагу на фірмах та їхніх продуктах, а лейтмотивом цьогорічного будуть зерно та зернові продукти. Захід відбудеться 29 – 31 травня 2015 року в Регіональному оглядово-спортивному центрі "Подпромє" у Жешуві, інформує Бліц-Інфо.

Перший день ярмарку буде галузевим днем,  присвяченим ЗМІ, зустрічам В2В та налагодженню безпосередніх торгівельних контактів. Чергові два дні ярмарку – окрім презентації стендів, нагода для участі у наукових семінарах та численних дегустаціях і конкурсах.

"Визнаючи обгрунтованість провадження такої важливої і потрібної ініціативи, ми хочемо створити чергову нагоду для інтеграції середовища вітчизняних і закордонних виробників, перевиробників, споживачів і дистрибюторів продуктів харчування високої якості", - йдеться в запрошенні від Маршалка воєводства Владислава Ортиля.

Для закордонних експонентів Підкарпатське воєводство надасть безкоштовну виставкову площу.

Більш детально із інформацією про даний захід можна ознайомитися тут.