Прикарпатські правохооронці відвідали вихованців дитячого вишкільного табору "Карпатський легіон"


Візити працівників міліції краю до школярів, які активно та з користю проводять літні канікули, є вже традиційними. Зокрема, до табору на Богородчанщині кінологи та спецпризначенці приїжджають вже четвертий рік поспіль, а от вибухотехніка цьогоріч залучили вперше.

Насичена програма 10-денного таборування дітей у наметовому містечку має військово-патріотичне спрямування. Серед півсотні хлопців та дівчат з чотирьох областей України є й діти з девіантною поведінкою. У гірському таборі немає звичних комфортних умов проживання, зате достатньо романтики. Тут діти випробовують себе на витривалість, напрацьовують навички взаємопідтримки у колективі, удосконалюють свої знання та уміння самозахисту і поводження в нестандартних ситуаціях.

Тож закономірно, що спілкування з правоохоронцями вихованців табору було жвавим і пізнавальним. Приміром, бійці спецпідрозділу івано-франківської міліції не лише продемонстрували найбільш актуальні прийоми рукопашного бою, а й детально проінструктували усіх бажаючих.