Прикарпатські правоохоронці затримали підозрюваного у нанесені важких травм молодику


7 жовтня медичні працівники повідомили Надвірнянським правоохоронцям про те, що з черепно-мозковою травмою до центральної районної лікарні було доставлено 24-річного чоловіка. Оперативники негайно виїхали до медичного закладу та опитали потерпілого. Громадянин вказав на місце, де він отримав побої, куди й поспішили міліціонери.

Правоохоронці детально відтворили події того дня, опитали усіх очевидців інциденту та встановили, хто саме поранив хлопця. За словами свідків близько 2:00 год біля розважального закладу, що в м. Надвірна, один із молодиків, в ході сварки, вдарив іншого кулаком в обличчя, в результаті чого останнього госпіталізували до медичного закладу.

Перед розшуківцями постало завдання: знайти підозрюваного у скоєнні злочину.Чоловіка швидко розшукали, ним виявився 30-ти річний місцевий житель. На допиті громадянин пояснив, що вдарив потерпілого, оскільки той, нібито, словами і діями проявив неповагу по відношенню підозрюваного.

Усвідомивши, що скоїв злочин, молодик утік з місця вчинення події. Проте уникнути відповідальності правопорушникові не вдасться. Відносно підозрюваного розпочато кримінальне провадження згідно ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слід зазначити, щоза вчинення даного кримінального правопорушення передбаченавідповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.Триває слідство.