Прикарпатські рятувальники вчили дітей правилам безпеки


Проведення уроків безпеки життєдіяльності у шкільних навчальних закладах за участю працівників Управління ДСНС в області вже стало доброю традицією. Саме один із таких уроків відбувся у загальноосвітній школі № 22 міста Івано-Франківська.

Спочатку учні переглянули фільм про діяльність пожежно-рятувальної служби Прикарпаття, який викликав у них багато емоцій, адже вони побачили не тільки героїчну роботу рятувальників, а й те лихо, до якого  призводить недотримання людьми правил безпечного життя. Далі начальник відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Управління ДСНС в області майор служби цивільного захисту  Христина Перцович розповіла учням про випадки пожеж та надзвичайних ситуацій, що мали місце на території області та їх трагічні наслідки.

В ході тематичного уроку рятувальники продемонстрували школярам правила користування вогнегасником у випадку виникнення пожежі чи загорання. В свою чергу, п’ятикласники взяли участь у тематичній вікторині знання правил безпеки життєдіяльності. Найактивніші учні отримали від рятувальників листівки та пам’ятки.