Прикарпатські рятувальники витягнули з кювету три автівки


Через негоду водії не справились з керуванням та злетіли з дороги. На допомогу прийшли прикарпатські рятувальники

- 14.01.2017 р. о 22.50 Тисменицький район, с. Тязів. Надання допомоги по витягуванню з кювету автомобіля КІА СОРЕНТО, водій якого 1994 р.н.,  жителька смт. Кельмінці Чернівецької області не справилася з керуванням та самостійно не може виїхати на дорогу. Працівниками пожежно-рятувальної служби ДПРП Єзупіль за допомогою буксировочного тросу витягнуто автомобіль із кювету, потерпілих немає.

- 15.01.2017 р. о 00.37 Тисменицький район, с. Угринів, вул. Калуське шосе. Надання допомоги по витягуванню з кювету автомобіля «БМВ», водій якого гр. не справився з керуванням та самостійно не може виїхати на дорогу. Працівниками пожежно-рятувальної служби ЧСПТ АРЗ СП за допомогою буксировочного тросу витягнуто автомобіль із кювету, потерпілих немає.

- 15.01.2017 р. о 02.04 Тисменицький район, с. Угринів, вул. Незалежності. Надання допомоги по витягуванню з кювету автомобіля РЕНО ТРАФІК, водій якого гр. 1985 р.н., не справився з керуванням та самостійно не може виїхати на дорогу. Працівниками пожежно-рятувальної служби ДПРП Ямниця за допомогою буксировочного тросу витягнуто автомобіль із кювету, потерпілих немає.