Прикарпатські школярі спробували себе в ролі банкірів


ПриватБанк продовжує відкривати двері школярам, які хочуть побачити роботу фінансової установи зсередини. У відділеннях банку на Івано-Франківщині постійно проводяться екскурсії для дітей, де розповідають дітлахам про банківські послуги та технології.

«Вже, навіть, у першачків є свої кишенькові гроші та у більшості - скромні заощадження, - говорить Ольга Івасів, керівник напрямку «ЮніорБанк» Прикарпатського ГРУ ПриватБанку. - Тому кожній дитині цікаво дізнатись, як фарфорове поросятко перетворити на віртуальну скарбничку, ще й змусити свої гроші «попрацювати». Ми намагаємось зробити екскурсії цікавими та корисними. Такі заходи ми проводимо безкоштовно та регулярно в усіх містах Івано-Франківської області».

ПриватБанк активно практикує проведення екскурсій, під час яких у дітей формується уявлення про банк. Працівники банку у рамках освітньої програми ЮніорБанку навчають малечу фінансовій грамотності та як користуватися власною Карткою ЮНІОРА. Учні на практиці побачили, як спілкуватись з клієнтами, бути ввічливими та усміхненими. Ознайомились з технічними засобами, що використовуються під час роботи працівниками банку, таких як пристрій для перерахунку грошей та детектор валют. Діти, потренувались у виконанні різних операцій на терміналі: замовлення квитків, поповнення рахунку мобільного телефону та інші. За допомогою Картки ЮНІОРА навчили дітей, як робити це самостійно, не виходячи з дому в Інтернет-банку Приват24.

Екскурсії користуються популярністю серед малечі, адже краще один раз побачити, ніж кілька разів почути. Зареєструватися можна на сайті ЮніорБанку або у будь-якому  відділенні ПриватБанку.