Прикарпатські школярі відвідали бійців, поранених у зоні АТО


Нещодавно за ініціативою члена національної спілки журналістів України, волонтера, соціального педагога Долинської загальноосвітньої школи №4 Тетяни Головчин, старшокласники навчального закладу відвідали у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону в місті Львові бійців, поранених у зоні проведення АТО.

Діти висловили пораненим бійцям щирі слова вдячності за їхній героїзм та відвагу, побажали швидкого одужання та повернення додому, підбадьорили їх, а також передали солодощі, фрукти, засобів особистої гігієни. Крім того, учні власноруч виготовили ангелів-охоронців, які стануть  захисникам України добрими та надійними оберегами, адже зроблені з любов'ю та вірою у краще майбутнє. У виконанні учнів прозвучали пісні «Любіть Україну» та «Обійми» з репертуару групи «Океан Ельзи», а також  щедрівки.   Зустріч з бійцями стала  для школярів уроком мужності і відваги.

На переконання організаторів поїздки, сьогодні у країні існує необхідність підтримувати не тільки учасників АТО, а й  військових, які повернулися пораненими із зони проведення антитерористичної операції та їхні сім`ї.

Особливу подяку волонтери висловловили  підприємцям краю та всім небайдужим жителям Долинського району, які долучилися до організації транспорту для поїздки до Львова та придбання подарунків для бійців.