Прикарпатські школярі зможуть стати фінансовими геніями та отримати 50 000 грн на навчання у ВНЗ


В Україні розпочалася реєстрація на вже п'яту всеукраїнську олімпіаду “Фінансовий геній - 2017”. Хто має натхнення та любить вирішувати складні завдання, має можливість стати юним фінансовим генієм країни.

Для участі в олімпіаді необхідно зареєструватися на спеціальній сторінці ЮніорБанку.

Взяти участь в олімпіаді зможуть учні 9-х та 10-х класів будь-якої школи, ліцею чи гімназії незалежно від оцінок в табелі чи місцяі проживання. Головними призами за перемогу будуть фінансові премії на навчання в українському ВНЗ: 10 тис. грн за третє місце, 15 тис. грн за друге, та 50 тис. грн за перше місце!

Щоб стати учасником олімпіади, потрібно зареєструватися на сайті. Ще однією умовою участі в проекті є наявність Картки ЮНІОРА, яку можна безкоштовно відкрити в будь-якому відділенні банку або замовити на сайті.

Всеукраїнська олімпіада “Фінансовий геній - 2017” буде проводитися в два тури. Перший дистанційний тур триватиме протягом трьох тижнів з 10.04.2017 до 01.05.2017. Конкурсанти повинні будуть виконати тести та завдання на різні теми з економіки, фінансів, банківської справи. Після складання тестів і вирішення завдань учасникам «Фінансового генія» будуть нараховуватися конкурсні бали.

Учасниками другого очного туру стануть 20 учасників, які наберуть максимальну кількість балів за підсумками дистанційного туру. Дату проведення очного туру буде призначено протягом 2 тижнів після закінчення дистанційного туру.

“Більшість знаменитих фінансових геніїв світу колись були самими звичайними людьми, які навіть не мали економічної освіти, - ділиться Ольга Івасів, керівник ЮніорБанку Прикарпатського РУ. - Однак бажання поліпшити своє фінансове становище, раціоналізаторські здібності і креативність мислення дозволили їм добитися того, про що мріє будь-яка людина - досягти фінансової незалежності. Перемога в олімпіаді має надихнути наших ЮНІОРІВ до подальшого навчання. Діти з Прикарпаття вже брали участь в попередніх олімпіадах та отримували заохочувальні призи. Ми чекаємо на нових переможців у ювілейній п’ятій олімпіаді. Володарем гранта на навчання може виявитися випускник будь-якої школи, міської чи сільської. Напевно майже в кожному з нас спить фінансовий геній. Питання тільки в тому, наскільки міцно”.

Нагадаємо, в 2016 році школяр дніпропетровської школи № 118 Девід Езекелі переміг в олімпіаді “Фінансовий геній - 2016”. За перемогу в національній фінансовій олімпіаді школяр отримав 50 000 гривень на подальше навчання. У цілому ж в олімпіаді взяли участь діти з 268 українських міст і сіл.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк об’єднує понад 500 000 школярів країни. В рамках проекту ПриватБанк надає можливість не лише безплатного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів. Заняття в БізнесШколі доступні будь-якій дитині шкільного віку та головне - безкоштовні. Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку на сайті juniorbank.com.ua.