Прикарпатських фотографів кличуть подаватись на IF BEST PHOTO


Вже традиційно в грудні Національна Спілка Фотохудожників України оголосила про початок прийому робіт на конкурс художньої фотографії "IF BEST PHOTO 2017" для фотографів області.

"IF BEST PHOTO 2017" - вже другий щорічний конкурс художньої фотографії й єдиний за своїм масштабом на території Прикарпаття.

Конкурс є безкоштовним для учасників, не має вікових обмежень й відкритий як для професійних фотографів, так і аматорів, що проживають в Івано-Франківську та області.

"IF BEST PHOTO був створений в 2015 році з метою показати рівень художньої фотографії в регіоні й виявити нові імена. В минулому році 107 талановитих прикарпатців прийняли участь у конкурсі, що показало неабиякий інтерес до фотомистецтва в регіоні. В цьому році ми очікуємо збільшення кількості учасників й появу нових непересічних талантів",- каже Голова НСФХУ Дмитро Петрина.

Кожен автор має можливість подати для участі в конкурсі 3 (три) повнорозмірні фото будь-якого жанру в форматі JPEG  шляхом завантаження на пошту ifbestphoto@ukr.net. В листі необхідно також вказати своє прізвище, ім`я, номер контактного телефону, місце проживання й рік народження. Прийом робіт триватиме з 4 грудня до 5 лютого 2018 року.

Найкращі роботи будуть представлені на виставці в березні-квітні 2018 року, а переможці нагородженні дипломами й цінними призами.

Детальніші умови конкурсу на сторінці конкурсу в Facebook - IF BEST PHOTO.