Прикарпатський активіст просить допомогти врятувати життя його племінника


Активіст "Дорожнього контролю" Віталій Мацьоцький, просить в небайдужих допомогти врятувати життя його племіннику.

Про це відомий косівчанин написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"На жаль, сьогодні я змушений просити у Вас допомоги, для дуже сильного і класного хлопця, що веде боротьбу з важкою хворобою. Це мій племінник - Богдан Мацьоцький. Богдан народився та виріс в Чернівцях. В нього є брат- близнюк. Це дуже розумні, ввічливі і атлетичні хлопці, які дуже полюбляють спорт, гори і ведуть активний спосіб життя. Тому, коли на одному з тренувань Богдан підвернув ногу, то навіть не надав цьому значення. Він терпляче, незважаючи на біль, ходив на навчання. Та біль не проходив і за тиждень, Богдана показали лікарям. Лікарі поставили діагноз - остеоміеліт та призначили лікування", - розповідає Мацьоцький.

Після того, як тижні лікування "остеоміеліту" не дали жодної позитивної динаміки, батьки повезли Богдана до Києва, на уточнення діагнозу. Столичні лікарі поставили страшний діагноз - Саркома Юінга, яка вразила п'яточну кістку. Та Богдан з перших днів вирішив боротись. Він мужньо пройшов шість важких хімій і опромінювання, терпів жахливі стоматити. Переніс надскладну операцію, під час якої видалили вражену кістку і на її місце пересадили малоберцову кістку з другої ноги.

"Зараз почався курс з 8-ми післяопераційних хімій, одну з яких він уже пройшов. Ці блоки робляться з препаратом Космеген, він дороговартісний та рідкісний і це далеко не повний список необхідних ліків. Наша родина вже фінансово "виснажилась". Тому і звертаюсь до Вас за допомогою. Йому зараз так необхідна Ваша підтримка, щоб добитися перемоги", - пише активіст.

Реквізити для допомоги:

Номер картки батька Богдана

ПриватБанк 4149497829178575 

одержувач Мацьоцький Олександр Ігорович.