Прикарпатський Червоний Хрест підготує приміщення на випадок надзвичайних ситуацій


Президент Товариства Червоного Хреста Іван Усіченко, який перебуває на Прикарпатті , звернувся з проханням до голови ОДА Олега Гончарука про виділення земельної ділянки для спорудження на території області складського приміщення.

«Просимо, щоб нам виділили 25-30 сотих землі у власність товариству, –зазначив у коментарі журналістам Іван Усіченко. – Є інвестор, який готовий збудувати велике приміщення, облаштувати всю інфраструктуру».

За словами Президента Товариства Червоного Хреста, складське приміщення, у якому могли б зберігатися необхідні на випадок виникнення надзвичайних ситуацій речі, могло б стати корисним не лише прикарпатцям, а й мешканцям сусідніх Закарпатської, Львівської та Чернівецької областей.

Голова облдержадміністрації, висловивши вдячність керівнику товариства за допомогу, яка надається людям, що постраждали в зоні проведення АТО, під час техногенних та екологічних катастроф, пообіцяв сприяння у виділенні земельної ділянки.

«Проведемо спільну нараду за участю представників Товариства Червоного Хреста, облдержадміністрації та обласної ради, – підкреслив Олег Гончарук. – Також пропоную створити робочу групу з вивчення питання, до складу якої увійдуть фахівці, які зможуть запропонувати варіанти земельних ділянок та надати супровід в оформленні всіх необхідних документів».