Прикарпатський нардеп звинуватив колегу-радикала в брехні


Народний депутат від Прикарпаття Юрій Дерев'янко звинуватив нардепа-радикала, секретаря комітету ВРУ з питань правової політики і правосуддя Андрія Лозового в брехні.

Як відомо, напередодні Лозовий повідомив в мережі,  Mercedes прикарпатського нардепа з наклеєним російським прапором помітили на Кутузівському проспекті в Москві. Цю інформацію поширили в багатьох всеукраїнських ЗМІ.

Втім, Дерев'янко такі звинувачення називає цілковитою нісенітницею та політичним замовленням. Про це він написав на своїй офіційній сторінці в мережі, інформує Бліц-Інфо.

"Видно у депутатів Ляшка почався новий «бюджетний рік» і вони почали вірно відпрацьовувати замовлення Банкової в дискредитації мене та нашої політичної сили. Протягом минулого року саме руками «радикалів» відпрацьовувалися всі інформаційні провокації з дискредитації діяльності Руху Нових Сил. І ось ці діячі видали черговий перл", - пише прикарпатський нардеп.

За словами Юрія Дерев'янка,  авто на фото йому не належить.

"Більше того, у мене автомобіль іншої моделі та має інший номерний знак! Я депутат двох скликань та ніколи не мав VIP-номерних знаків серії «ВР». Володію автомобілем, який зазначений у моїй декларації, з державним номером АА3332II Mercedes-Benz S500 4MATIC 2007 року випуску... В суд на Лозового за наклеп подавати не буду, бо висока ймовірність, що з таким діагнозом особа є непідсудною", - написав народний обранець.

Світлина від Юрій Дерев'янко.