Прикарпатський журналіст звинуватив керівництво ОТГ у "договорняках"


Коломийський журналіст Євген Гапич в соцмережі звинуватив керівництво Печеніжинської ОТГ в закупівлі техніки без тендерів і за завищеними цінами.

Про це журналіст написав на своїй сторінці в соцмережі. Євген Гапич запевняє, що коли переглянути закупки в Прозорро, які здійснює Печеніжинська ОТГ то стає зрозумілим, що переважно закупівлі здійснюються не через проведення тендерів, а через укладення договору або переговорну процедуру.

"26 грудня 2017 року Печеніжинська ОТГ, в особі селищного голови Ігоря Довірака, придбала б/у бульдозер ДЗ-42 за 195 тис.грн. у ФОП Юрія Сметанюка, а потім ще у нього ж окремо придбала бульдозерний відвал в комплекті з гідравлікою та бульдозерний каток за 26 тис. грн.", - написав Гапич.

За словами журналіста закупівлю розділили на дві частини свідомо, аби не проводити торгиі освоїти кошти, бо вже був кінець року. На підтвердження своїх слів Єагеній Гапич виклав звіт про перший і другий тендер.

"Освоїли та й освоїли, але ..."Золота" ціна такого бульдозера, 1986 року випуску, 100 тис. грн. в комплекті з відвалом. Переплачені 100 тис. грн. осіли в кишені чиновників ОТГ. Пишу я це для того аби "не зам'яли" відкрите кримінальне впровадження на посадових осіб Печеніжинської ОТГ", - підсумував Гапич.