"Прикарпаття" на виїзді зіграло в нічию з командою "Гірник-Спорт"


У суботу, першого вересня, в рамках сьомого туру Першої ліги франківське “Прикарпаття” у Горішніх Плавнях, зустрівся з місцевими футболістами “Гірник-Спорт”.

Гості почали матч по-спортивному нахабно - це буде, напевно, правильне визначення. Високе розташування гравців, пресинг, атаки великими силами - все свідчило, що Прикарпаття приїхало на Полтавщину, щоб набирати очки. І вже в дебюті кількість перейшла в якість. Івано-франківці притиснули суперників до їхніх воріт, так що підбирали навіть далекі виноси. Один з «нічийних» м'ячів Прикарпаття підхопило на лівому фланзі, Віктор Яневич навісив на дальню штангу, Богдан Оринчак головою пробив на протихід воротареві, а Роман Дитко на лінії для вірності штовхнув м'яча в сітку воріт - 0: 1, пише Sportarena.

Справи йшли дуже погано для господарів: вимушена заміна, дещо розладналися атакуючі дії, а потім і необов'язковий штрафний (боротьба Кічі та Оринчака на лівому фланзі захисту «гірників»). Пішов навіс від Конкольняка - і Максименко головою зрізав м'яч у ворота, хоча останнім торкнувся м'яча Дитко.

Однак вже на початку другого тайму Гірник-Спорт повернув собі надію на кращий результат. Пішла швидка атака, Сікорський запустив Лозового через правий фланг. Захисники чекали від Євгена прострілу, а він пробив - м'яч, приглушений воротарем, все ж опинився у воротах - 1:2.

Відчайдушне бажання господарів відігратися дало результат. Підсумком таранних атак став гол на 5-й компенсованій хвилині. На діагональ Батюшіна відгукнувся Фаюк. Він хвацько зрізав кут, вийшов один на один з воротарем і технічно пробив повз нього - 2:2. Гірник-Спорт відсвяткував рятівний удар одностайним криком, а ось Прикарпаття явно упустило контроль над грою, внаслідок чого втратило вірну перемогу.