"Прикарпаття" не забило пенальті, але перемогло "Агробізнес"


Сьогодні, 23 вересня відбувся матч 10 туру Чемпіонату України першої ліги між "Прикарпаттям" та "Агробізнесом".

Команди переважно вели бій на центр поля, але більше однієї точної передачі вперед зробити вдавалося в дуже рідкісних випадках. Перший небезпечний момент виник у "Агробізнесу", Віталій Груша уникнув офсайдної пастки і вискочив на побачення з голкіпером. Правда надалі півзахисник гостей забарився і дозволив захиснику Василю Французу удар накрити, пише Бліц-Інфо з посиланням на UA.Футбол.

Відповідь господарів стала реальністю ближче до кінця першої половини матчу. Але Цюцюра не зміг як слід підлаштуватися під навіс зліва і в ворота метрів з восьми не потрапив. У відповідь непогано пробивав Руслан Черненко в моменті коли той же Француз послизнувся і програв позицію. Але удару не вистачило точності.

Вже на першій хвилині другого тайму Ярослав Конкольняк небезпечно пробивав з лінії штрафного майданчика, але точно в голкіпера. Правда відповіді уболівальникам гостей довелося чекати довго. Лише в середині тайму Руслан Черненко міг забивати, коли пробивав в упор, але Піцан з загрозою впорався, після чого захисники підчистили на лінії воріт.

Розбурхав спокійний ритм гри момент з призначенням пенальті. Ігор Худоб'як укрив м'яч корпусом, що змусило Курило фолити на ньому. Форварду "зелених" довго надавали допомогу, але це не допомогло його партнеру привести вирок у дію. Роман Дитко пробив "по горобцях". Підопічні Андрія Донця активізувалися після цього і непогано виконали штрафний. Але Піцан виручив свою команду і в цьому епізоді.

Індивідуальні дії Василя Цюцюра принесли все ж господарям перемогу. За чотири хвилини до кінця основного часу півзахисник "Прикарпаття" обійшов двох, проник з м'ячем в штрафну площадку і завдав удар в дальній кут. Воротар був безсилим. Матч закінчився з рахунком 1:0 на користь "Прикарпаття".