Прикарпаття передало на Донеччину книжки для військової бібліотеки


До обласної державної адміністрації звернувся військовий комісар міста Торецьк Донецької області підполковник Сергій Тищенко з ініціативою щодо формування у ввіреному йому військовому комісаріаті бібліотеки.

Управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації за сприяння місцевих видавництв, творчих спілок було сформовано підбірку історичної, краєзнавчої, художньої літератури та туристично-промоційні матеріали про місто Івано-Франківськ та область.

До Великодніх свят за сприяння представників ГО «Громадська рада Прикарпаття», зокрема, волонтера Олександра Гуцуляка, книги було передано нашим військовим у Донецькій області. Сергій Тищенко особисто зустрівся з прикарпатськими волонтерами, щоби отримати великодні дарунки.

«Підтримка випуску української книги, популяризація україномовної літератури й читання є основним завданням регіональної цільової програми підтримки книговидання. Управління систематично проводить різноманітні акції з популяризації книги й читання – виставки-презентації, благодійно-просвітницькі акції з передачі книг у бібліотеки східних областей, військовим частинам  та громадським організаціям», – зазначив начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Володимир Джигіта.