"Прикарпаття" вилетіло з Кубку України поступившись на виїзді "Минаю"


Гра почалася на високих швидкостях, обидві команди хотіли забити швидкий гол, але довго так тривати не могло. Після хвилин 10-15-ї боротьби, суперники стали проводити більш позиційні комбінації.

Поступово господарі перехопили ініціативу, закріпилися на центральному плацдармі, і Кобін, Гегедош та Кополовець створили територіальну перевагу для "Миная", пише UA-футбол.

Перший гол господарі забили після складної комбінації з безліччю пасів перед штрафним, Нурієв віддав останню передачу і Гегедош вразив ціль. Гості не встигли прийти в себе, як у "Миная" пройшла дуже схожа атака, тільки асистентом цього разу виступив Кополовець, а Гегедош оформив "дубль" - 2:0.

Підопічні Харьковщенка не випускали ниток гри і намагалися розвинути свою перевагу. У минайців виходили більш змістовні атаки, кожна друга з них закінчувалася ударом. Новаку нудьгувати не доводилося, і голкіпер гостей здійснив кілька відчайдушних сейвів.

"Прикарпаття" час від часу огризалося, особливо старався Ігор Худобяк, хоча підтримки партнерів йому дуже не вистачало, а великими силами йти вперед гості довго не наважувалися. Однак наприкінці першого тайму Цюцюра все ж відіграв один м'яч, а чудовий пас йому віддав саме Худоб'як. Оборона господарів захопилася атакою і не встигла повернутися - 2:1.

Інтрига існувала недовго, буквально до наступної комбініції господарів. Гавриленко, після розіграного Кобіним кутового, вколотив м'яч у сітку - 3:1. Знову жахливо діяли захисники гостей. Це характерно для сьогоднішньої кубковій зустрічі, значно більше уваги команди приділяли нападу, що, звичайно, подобалося вболівальникам. Навіть у другому таймі друзі-суперники не дозволяли собі обережної, більш розважливої гри. І хоч голів більше забити не вдалося, гольових моментів було створено з два десятка - Гегедош, Кополовець, Худоб'як і багато інших опинялися на вістрі, ось тільки м'яч вперто відмовлявся залітати в ціль.