«Прикарпаттяобленерго» планує перейти на стимулююче тарифоутворення з 1 квітня 2018 року


Офіційний сайт АТ «Прикарпаттяобленерго» повідомив про початок процедури відкритого обговорення проекту змін до Інвестиційної програми АТ «Прикарпаттяобленерго» на 2018 рік при переході на стимулююче тарифоутворення з 1 квітня 2018 року.

Приватне акціонерне товариство "Прикарпаттяобленерго" на виконання постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг № 701 від 25.05.2017 «Про затвердження Змін до Порядку формування інвестиційних програм ліцензіатів з передачі та постачання електричної енергії» з метою проведення відкритого обговорення оприлюднює проект змін до Інвестиційної програми АТ "Прикарпаттяобленерго" на 2018 рік при переході на стимулююче тарифоутворення з 01.04.2018 року. Детальніше ознайомитися з документами можна на сайті компанії – www.oe.if.ua у рубриці «Інвестиції».

Пропозиції до проекту змін до Інвестиційної програми на 2018 рік просимо надавати:

- у письмовій формі на адресу АТ "Прикарпаттяобленерго": 76014, м. Івано-Франківськ, вул. Індустріальна, 34;

- шляхом надсилання електронних повідомлень на email: kanc@oe.if.ua

Дата початку відкритого обговорення проекту змін до Інвестиційної програми на 2018 рік – 29 січня 2018 року.

Кінцевий термін для прийняття пропозицій і зауважень з питань, винесених на відкрите обговорення проекту змін до Інвестиційної програми на 2018 рік, наданих зацікавленими особами - 01 березня 2018 року.

Пропозиції і зауваження до проекту змін до Інвестиційної програми на 2018 рік мають бути обґрунтовані та надаватися у визначений вище строк.

Анонімні зауваження та пропозиції, а також пропозиції і зауваження, що були надані після визначеного у інформаційному повідомленні терміну, не реєструються та не розглядаються.