ПриватБанк безкоштовно покатає франківців у тролейбусі


З 1 липня до 30 вересня в Івано-Франківську та інших містах України триває акція “Катаємо безкоштовно” від ПриватБанку. Стати її учасниками можуть усі клієнти ПриватБанку - власники карток Mastercard.

Кожному, хто протягом дня оплатить 2 і більше тролейбусних квитки за допомогою QR-коду, ПриватБанк поверне кошти за другий квиток (гроші надійдуть на картку Mastercard, з якої була здійснена оплата). За день можна розраховувати тільки на один безкоштовний проїзд, але за весь період акції буде надаватись необмежена кількість акційних квитків. З офіційними правилами проведення акції можна ознайомитись на сайті ПриватБанку в розділі “Акції”, або скориставшись безкоштовним номером 3700.

Нагадаємо, технологією безконтактної оплати проїзду у тролейбусах через Приват24 і спеціального QR-коду івано-франківці користуються з березня, яка працює в усіх 46-ти  тролейбусах міста. Оплату проїзду QR-кодами вже впровадили у Львові, Херсоні, Чернігові, Івано-Франківську, Дніпрі, Білій Церкві, Конотопі, Запоріжжі, Сумах, Хмельницькому, Черкасах, Олександрії, Миколаєві, Краматорську та Дружківці. Відколи у івано-франківців з`явилася можливість безконтактної оплати проїзду за допомогою мобільного додатку “Приват24”, нею скористалось понад 1000 мешканців та гостей міста.