Призер Дефлімпійських ігор з Франківська: Є деяке розчарування, що не взяли золото


Сьогодні, 2 серпня відбулась прес-конференція срібного призера дефлімпійських ігор Володимира Роя.

Як відомо 31 серпня прикарпатці Володимир Рій та Дмитро Белоусов у складі збірної України здобули срібло на Дефлімпіаді-2017.

Як зазначив голова «Інваспорт» Іван Балагутрак, це вже не перша медаль Володимира Рія на Дефлімпійських іграх.

«Володимир Рій вже має золоту і бронзову медаль, а тепер доповнив комплект сріблом. Три призові місця на Дефлімпійських іграх дають можливість присвоїти спортсмену найвище звання Заслуженого майстра спорту. Також він має Орден за мужність ІІ і ІІІ ступеня. Сподіваємося, що цього року Володимир отримає і третій Орден першого ступеню до комплекту», - зауважив Балагутрак.

Опісля заступник голови обласної федерації футболу Василь Луцький вручив спортсмену найвищу футбольну нагороду в області - відзнаку "За заслуги перед прикарпатським футболом". 

Натомість Володимир Рій подякував всім за підтримку нашої команди.

«Коли ми були на змаганнях то нам щодня писали та дзвонили зі словами підтримки. Це дало нам наснаги у боротьбі за перемогу», - каже чемпіон.

Також спортсмен розповів настільки важкою була боротьба за перемогу.

«Україна представлена у 16 видах спорту з яких завоювала медалі у 15. Наша команда мала не дуже вдалий початок у змаганнях, проте завдяки хорошій підготовці ми зібралися і вийшли з групи. Далі ігри були дуже напруженими, в деяких ми вигравали, в деяких не вдавалося. Загалом є деяке розчарування, що ми не взяли золото, проте результатом задоволені», - підсумував Рій.

Також спортсмен зауважив, що збірній було дуже приємно, коли їх на змагання вперше проводжали на офіційному рівні. Це за словами Рія, дало хорошу мотивацію на перемогу.