«Письменницька ватра над Черемошем» запрошує до Верховини


У Верховині з 28 по 29 липня відбудеться п’ятий ювілейний літературний фестиваль «Письменницька ватра над Черемошем».

Цьогоріч він має статус обласного свята. 

Літфест проводиться з метою подальшого розвитку літературного процесу на Прикарпатті та Гуцульщині. Цьогоріч «Письменницька ватра над Черемошем»  запалає ще поважнішим фестивалем рідного українського слова, бо наше Господнє, Шевченкове слово має жити повік у власній хаті – у  незалежній Україні, а ми усі разом  маємо нарешті узятися за руки красно і утвердити на предковічній українській землі Самостійну, Соборну Українську Україну.

У програмі літературного фестивалю урочиста зустріч та письменницькі студії майстрів слова у селищі Верховина з творчою інтелігенцією краю, працівниками освіти, культури, просвітянами, науковцями – усією громадськістю Гуцульщини та Прикарпаття.

Творчі зустрічі письменників відбудуться і в ряді населених пунктів району, на прикордонній заставі «Шибени». Літератори розповідатимуть горянам  про українське слово, українську книжку, творчий процес в Україні тощо.

Отож, щиро запрошуємо поважне товариство до столиці Гуцульщини – Верховини, на літературний фестиваль «Письменницька ватра над Черемошем» 28 – 29 липня 2017 року.