Рада розглянула 1000 поправок до судової реформи. Не ухвалила жодної


Народні депутати розглянули тисячу з 4383 поправок до законопроекту "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу, Цивільного процесуального кодексу, Кодексу адмінсудочинства України та інших законодавчих актів", який входить до пакету судової реформи.

Під час розгляду 19 вересня нардепи не підтримали жодну із поправок - під час голосування "за" були менше сотні народних обранців. Більше половини місць депутатів у сесійній залі - порожні, пише Укрінформ.

Народні депутати 7 вересня розпочали розгляд законопроекту №6232, яким передбачається внесення змін до Господарського, Цивільного процесуальних кодексів, Кодексу адміністративного судочинства та інших законодавчих актів. Протягом двох днів було розглянуто 662 поправки із 4383. 

Тиждень з 11 до 15 вересня був непленарним, тож 19 вересня парламентарії продовжили розгляд законопроекту у другому читанні. 

Згідно із Регламентом Верховної Ради розгляд одного законопроекту може тривати довше, ніж одне засідання, але не може перериватися розглядом інших питань.