Раніше судимий іванофранківець знову взявся "за старе"


32-річного жителя обласного центру правоохоронці затримали учора невдовзі після скоєння крадіжки з комори в одній з багатоповерхівок міста.

В міліцію звернулися господарі приміщення, з якого уночі зникло понад чотири десятка різноманітних електроінструментів та комп’ютерної техніки. Результати огляду місця події засвідчили, що зловмисники проникли до комірчини біля сходової клітки, підібравши ключі до дверей.

Під час встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення та опитування його ймовірних свідків правоохоронці отримали підстави запідозрити у крадіжці чоловіка, що вже не один раз потрапляв у поле зору івано-франківських міліціонерів. За місцем його теперішнього проживання оперативники виявили та вилучили докази причетності до цього злочину – викрадені з комори франківців речі загальною вартістю майже 19 тисяч гривень.

Крім того, виявилося, що затриманий івано-франківець наприкінці березня подібним чином обікрав ще одне підсобне приміщення в іншому мікрорайоні обласного центру.

Наразі вирішується питання про взяття затриманого під варту.