Представник "Марксмен Компані" розповів, хто зараз контролює Центральний ринок


Виконавчий директор «Марксмен Компані» Генадій Ахтирський розповів, хто наразі контролює Центральний ринок Івано-Франківська.

 

Як відомо, вчора зранку на Центральному ринку працювала поліція — проводили обшуки в офісі "Торгового сервісу".
За словами Ахтирського, компанія «Марксмен Компані» є діючим оператором Центрального ринку.

"Наша компанія управляє ринком згідно чинного законодавства. Вчора слідчі Головного слідчого управління ГУНП України, Департамент спеціальних розслідувань Національної поліції України проводили слідчі дії та обшук в адміністративних приміщеннях. Ми, як діюча адміністрація всіляко сприяли слідчим діям. Їх проводили у рамках кримінального провадження, яке триває вже четвертий місяць. Втім воно ніяким чином не пов’язане з корпоративними спорами щодо прав на ТОВ «Торговий сервіс»», - розповідає виконавчий директор.

Ахтирський зазначає, що вчорашня заява сторони Ігоря Халаменди про те, що він контролює ринок є вигадкою і мають провокаційний характер, направлений на дискредитацію правоохоронців.

«Корпоративні спори зараз перебувають у судах, які визначить власника. Зараз центральний ринок працює у звичайному режимі. Адміністративну діяльність забезпечує «Марксмен компані». Під час слідчих дій правоохоронці вивчили документацію та дійшли висновку, що наша компанія законно перебуває на території ринку та займається його адмініструванням», - додає Генадій Ахтирський.

 

До теми: Адвокати нових власників називають фейком відновлення Бурою контролю над ринком

Представники Халаменди кажуть, що ситуацію з ринком контролюють з Києва



Читайте нас в Facebook, Telegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!