Рок-Завод: KARNA на Промприладі


Let’s rock, Promprylad! Вже добрий десяток років музиканти, які репетирують у приміщеннях заводу Промприлад у Франківську, називають це місце “рок-завод”.

Прийшов час, щоб ця назва набула нового сенсу. Тому 19 вересня завод зазвучить на повну гучність – на Промприладі зіграє KARNA! На розігріві: RED EYED HYENA, BINGO та nug, йдеться на сторінці події у соцмережі facebook

Гурт KARNA зібрався у 1997 році в Івано-Франківську. Це культове явище в українській музиці. Хлопці грають в унікальному стилі, який самі називають гуцул-метал. 
За 20 років видали два альбоми, подарували меломанам десятки гітів, дали сотні концертів та змусили шалено відриватися тисячі людей! На диво гармонійно у творчості вони поєднують мелодійну романтику та найпотужніший драйв, змушуючи прихильників відчути весь спектр емоцій. KARNA грала на одних сценах із культовими європейськими та американськими музикантами, підкорювала найбільші концертні майданчики країни. Після чотирирічної перерви наразі Karna працює над новим альбомом та відновлює концертну діяльність.

Концерт гурту відбудеться в рамках відкритої програми форуму UkraineLab “Місця впливу (Impact Places): Холістичний та еко-системний підходи”, що проходить в Івано-Франківську 19–22 вересня 2017 року.