Росія виставила 40-тисячний загін на кордоні, аби не пускати назад найманців з Донбасу - штаб


Росія виставила на кордоні з Донбасом десятки тисяч військових, щоб перешкодити бойовикам на військовій техніці повернутися на територію РФ.

Про це заявив представник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко, - повідомляє "ТСН"

"РФ не просто будує фортифікаційні споруди уздовж кордону з Україною, там вже давно перебувають близько 40 тисяч військовослужбовців регулярних збройних сил РФ, так і внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ Росії. Крім цього, прийнято рішення про будівництво фортифікаційних споруд для того, щоб бойовики, охочі повернутися назад, на територію РФ, не змогли скористатися цією можливістю, і їм вже не буде шляху назад", - підкреслив він.

За його словами, військова техніка, яку раніше перекинули в Україну, виїхати на територію РФ не зможе і буде заблокована.

"Це дуже чіткий сигнал для тих найманців, які зараз знаходяться на Донбасі, якщо вони вже сюди приїхали, то звідси вони вже не зможуть виїхати", - зазначив Лисенко і додав, що найманці зможуть повернутися з Донбасу на територію Росії "вже неживими". Нагадаємо, Росія відмежувалася від бойовиків 100-кілометровим ровом на кордоні.