Розгублений хлопчик привернув увагу перехожих


Сьогодні, 11 червня на одній з вулиць селища Вигода Долинського району перехожі помітили хлопчика, який виглядав розгубленим і не міг до ладу пояснити ні хто він, ні де живе.

Небайдужі люди, не зумівши самотужки допомогти дитині повернутися додому, повідомили про цю ситуацію в поліцію.

За вказаною адресою з Долинського відділу поліції негайно скерували групу реагування патрульної поліції, з якою вирушив й інспектор ювенальної превенції Мар’ян Марусяк.

Поліцейський, побачивши хлопчика, упізнав у ньому родича іншого неповнолітнього з райцентру, з яким йому раніше доводилося мати справу у службових справах. Цій 10-річній дитині важко спілкуватися через хворобу, тому він називав перехожим лише своє ім’я та сказав, що приїхав з міста Долина до бабусі у село.

Поліцейські відразу доправили дитину до місця його проживання у Долині. Як виявилось, хлопець разом з мамою останнім часом справді гостював у Вигоді, а сьогодні вранці непомітно пішов з бабусиного двору. Це ювенальному поліцейському підтвердила й мама знайди, з якою зв’язались телефоном.

Жінка сама вже певний час шукала дитину і надзвичайно зраділа, коли поліцейські запевнили її, що з хлопчиком нічого поганого не трапилося.