Розіграшем призів та концертом унікального гурту «UTeam» відсвяткує 10-ту річницю


У неділю, 7 травня, компанія «UTeam» святкуватиме річницю - "10 років разом!". З нагоди свята для клієнтів компанії проведуть розіграш цінних призів.

Учасники акції мають змогу отримати шанс на виграш:
1 місце: три ноутбуки,
2 місце: п’ять ІРTV приставок,
3 місце: два сертифікати безкоштовного користування послугами компанії "UTeam" протягом року.

Детальніше про участь акції на сторінці компанії у Facebook. А долучитись можна, заповнивши форму.

Нагородження переможців розіграшу відбудеться 7 травня о 19:30 на Площі Ринок. 

Крім цього, в рамках святкування компанія «UTeam» подарує іванофранківцям живий виступ київського гурту B&B Project, який розпочнеться о 20:00.

Колектив показує в новому світлі традиційні народні інструменти - бандуру та баян, тож запропонує мешканцям і гостям міста зламати стереотипи в музиці.

В українському суспільстві склалась думка, що ці інструменти не є популярними, тому гурт B&B Project прагне повернути популярність народним інструментам методом пошуку нових, сучасних репертуарних і виконавських можливостей.

Перший кавер цього колективу зібрав за тиждень біля 300000 переглядів на YouTube, наразі позначка глядачів B&B Project перетнула межу 3-х мільйонів.
B&B Project радо відгукнувся на запрошення, адже в Івано-Франківську виступатимуть вперше :

«Погодились на запрошення не роздумуючи! По-перше, ми ще ні разу не були у Вашому місті, дуже хочеться побачити його красу на власні очі. А по-друге, ми наслухані гостинністю франківських слухачів, хочемо разом зламати всі стереотипи стосовно українських народних інструментів», - розповів учасник гурту Сергій Шамрай.

В програмі виступу на гостей святкування очікуватиме авторська музика B&B Project, саундтреки та кавери на хіти всесвітньовідомих гуртів і виконавців.