Розміщення реклами в салонах маршруток


Реклама вже міцно увійшла в наше життя. Подача інформації – це вже не просто сухе оголошення, а цілий ланцюжок механімів, від якого залежить її результативність.

Серед найбільш популярних типів медіаканалів особливе місце займає реклама в маршрутках - високоефективний засіб впливу на величезну швидко мінливу аудиторію, коли поняття престижності бренду або повністю відсутні, або не має особливого значення.

Далеко не всі компанії малого та середнього бізнесу за часів затяжної кризи готові платити за розміщення реклами в засобах масової інформації та на зовнішніх носіях.

Більшості невеликих магазинів і салонів результат від вкладених в рекламу коштів потрібен тут і зараз. Тому в хід ідуть будь-які ефективні засоби, незалежно від престижності способу подачі - безадресна доставка листівок у поштові скриньки, розклеювання оголошень, роздача буклетів, постери в ліфті, і, звичайно, реклама в маршрутках.

Чим відрізняється розміщення маркетингової інформації в салонах маршрутного транспорту

Будь-яка маршрутка виходить на лінію лише в тому випадку, коли отриманий прибуток може окупити накладні витрати. Для цього підбираються найбільш продуктивні маршрути, завдяки чому кожна з машин перевозить за день в середньому до півтори тисячі пасажирів.

В цілому по маршруту, де працює від трьох до десяти машин, загальна кількість перевезених за день пасажирів дорівнює 5-15 тисячам, чого достатньо для проведення швидкої локальної рекламної кампанії. Це дуже зручно, коли потрібно швидко набрати клієнтів для місцевої майстерні, салону побутових послуг, курсів комп'ютерної грамотності або іноземних мов, орієнтованих на жителів довколишніх мікрорайонів.

Маршрутним транспортом користується найбільш активна частина населення, що віддає перевагу платити за мобільність і швидкість, не чекаючи приїзду повільних міських автобусів і тролейбусів. Ця аудиторія цікавиться багатьма товарами і послугами, активно шукає роботу, не проти добре відпочити, тому будь-який рекламний матеріал знайде тут свою цільову групу.

Отже, перерахуємо основні переваги реклами в салонах маршрутного транспорту:
• Можливість широкого охоплення;
• Доступність таргетингу за територіальною ознакою;
• Динамічність аудиторії;
• Тривалість візуального контакту, обумовлена ​​тривалістю поїздки, яка в середньому дорівнює 15 хвилинам;
• Близькість від спостерігача - на відстані витягнутої руки;
• Різноманітність форматів - постери, стікери, листівки на спинках пасажирських сидінь, розтяжки між поручнями, плакат на огорожі місця водія, наклейки на схилах і кожухах механізмів відкривання дверей, стенди з кишенями для візиток, плівка на вікнах і кватирках.

Швидке замовлення

Щоб не шукати власників маршруток і не вести з ними довгих переговорів, краще відразу звернутися в рекламне агентство «Соната» (http://adv-sonata.com), що має з усіма власниками рухомого складу партнерські відносини.

Тут будь-який рекламодавець отримає всебічну допомогу і підтримку по всьому спектру питань, пов'язаних з розміщенням реклами в маршрутках:
• Підбір маршрутів;
• Розробка макета рекламних матеріалів;
• Недорогий друк;
• Професійна обклеювання салону.