Руслан Марцінків прозвітував про річну діяльність на посаді міського голови


Про річну діяльність на посаді міського голови Івано-Франківська прозвітував Руслан Марцінків. Облмуздрамтеатр на кілька годин був переповнений представниками місцевої громади.

 На зустріч з мером прийшли працівники муніципальних галузей – вчителі, лікарі, комунальники, соціальні працівники, делегати від молодіжних організацій. Серед присутніх було чимало посадовців міськвиконкому і міських депутатів, з якими Марцінківу упродовж звітного року доводилося реалізовувати передвиборчу програму “Івано-Франківськ – місто для життя”.

Звіт міського голови підсилили відеофільм і слайдери з фото. По суті, вони зафіксували весь обсяг уже виконаних робіт щодо динамічного благоустрою та соціально-економічного розвитку Івано-Франківська. Цей наполегливий рух до змін, на переконання учасників зустрічі в облмуздрамтеатрі, варто зберегти в подальшому.

Свої зусилля міський голова має намір надалі мобілізовувати довкола програми “Івано-Франківськ – місто для життя”. Її пріоритети, вважає Руслан Марцінків, ще не вичерпані. І потребують цілеспрямованої командної роботи. Відео Вежа.