Руслан Марцінків: «Жорстоке побиття одного з активістів івано-франківського Євромайдану свідчить про початок розправ режиму і у нашому місті»


30 листопада уночі на вулиці Івано-Франківська було вчинено напад на молодого студента, одного з активістів Євромайдану в місті Максима Кицюка.

У потерпілого важкі травми, зараз він перебуває у лікарні. На місце події прибув народний депутат України від фракції ВО «Свобода» Руслан Марцінків. Руслан Марцінків наголосив, що побиття активіста Максима Кицюка має досить чітко виражений «замовний» характер. «Назвати випадковістю цей випадок важко. 

Троє молодиків, як свідчить потерпілий, вчинили напад просто посеред вулиці міста. Усі пам’ятаємо Максима, який один із перших активістів перебував на Євромайдані в Івано-Франківську та активно займався організацією мітингу. А враховуючи факт силового знесення майдану у столиці, дуже схоже, що режим розпочав розправи над активістами», - наголосив Руслан Марцінків.

Народний депутат запевнив, що скерує депутатське звернення до міліції з проханням належного розслідування та пошуку винних та пообіцяв взяти перебіг справи й на особистий контроль.