Рятувальники і водолази шукають зниклого безвісти мешканця Крихівців


Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

29 травня о 14.50 до оперативно-координаційного центру УДСНС в області поступило повідомлення від жителя с. Крихівці Івано- Франківської міськради, про те, що його син гр., 1978 р.н., зранку 28 травня пішов в лісову місцевість с. Загвіздя, с. Підлісся Тисменицького району та станом на 14.50 годину до місця проживання в с. Крихівці не повернувся.

О 15.40 для проведення пошукових-рятувальних робіт залучено Івано-Франківське пошуково-рятувальне відділення (5 чоловік, 3 одиниці техніки, (в тому числі “БОГУН”), кінологічне відділення (4 чоловік, 2 собаки), оператор УДСНС в області на оперативному автомобілі Л-200 ( 2 чоловік, 1 одиниця техніки), МОГ Тисменицького РВ УДСНС в області (2 чоловік, 1 од. тех.), працівники поліції (3 чоловік, 1 од. тех.).

О 16.40 особовий склад приступив до пошукових робіт. О 17.20 поступила додаткова інформація від очевидця, який попередньо бачив громадянина, що заходив в р. Бистриця Солотвинська, (рівень води становить близько 1,5 м.). На даний час свідок знаходиться з працівниками кінологічного відділення та вказує їм на можливе місце, де він бачив в останнє громадянина, щодо якого здійснюються пошукові заходи.

Додатково о 17.25 направлено відділення водолазно-рятувальних робіт УДСНС в області (6 чоловік, 2 одиниця техніки). Всього до пошукових робіт залучено 22 чоловік, 8 одиниць техніки. Станом на 22.00 29 травня рятувальниками Івано-Франківського  пошуково-рятувального відділення та кінологічного відділення проведено обстеження берегів та прибережної зони по обидві сторони річки на відрізку 6 км. Відділенням водолазно-рятувальних робіт проведено обстеження акваторії дна річки довжиною 600 м., особу не знайдено.

У зв'язку з настанням темної пори доби та за рішенням керівника з ліквідації наслідків надзвичайних подій, пошукові роботи призупинено. Поновлення пошукових робіт заплановано на 09.00 30 травня.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!