Рятувальники допомагають франківцям потрапити додому


21 травня о 15.12 год. до івано-франківських рятувальників надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по вулиці Гната Хоткевича по відкриванні міжкімнатних дверей в житловій квартири.

Як розповіла 55-річна жителька обласного центру, зателефонувавши на «101», в помешканні знаходилась її 34-річна донька, інвалід другої групи. Працівники групи рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області за допомогою шанцевого інструменту провели відкривання міжкімнатних дверей квартири та звільнили потерпілу. Жінка знаходилась в задовільному стані.

22 травня 00.49 год. до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги у відчиненні вхідних дверей житлової квартири по вулиці Миколайчука, що в Івано-Франківську. Рятувальники за допомогою висувної  драбини проникли в квартиру на 2-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку та відчинили вхідні двері. В квартирі в задовільному стані знаходився 15- річний син власниці поменшкання.