Рятувальники перевірять систему безпеки у публічних місцях


Попередити лихо заздалегідь. З цією метою рятувальники проведуть перевірку засобів безпеки у розважальних закладах Івано-Франківська. Відповідно до рішення виконавчого комітету створено робочу групу. Насамперед її учасники перевірять місцеві торгові центри та ігрові кімнати. Їх в місті налічується понад півтисячі.

Нещодавно масштабна пожежа трапилася у російському Кемерово. Пожежа забрала близько сотні життів. Серед жертв чимало дітей. Однак чиновники не пов’язують посилені заходи безпеки з цією трагедією. Кажуть, останім часом в Україні збільшилася кількість нещасних випадків саме у публічних місцях, інформує Вежа

Попереду Великдень. Співробітники ДСНС передбачають масштабне скупчення людей у церквах під час святочних літургій . Відтак рятувальники провели профілактичну бесіду зі священнослужителями щодо заходів безпеки. Фахівці наголошують, у всіх храмах мають бути вогнегасники та плани евакуації. На випадок екстренної ситуації.

Торік рятувальники перевірили міські заклади освіти. Для школярів також провели навчання евакуації під час надзвичайної ситуації.